Jump to content


Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  Volstate : (03 July 2015 - 05:42 PM) Its not up and running on my computer. Still no forums
@  Wotsit : (02 July 2015 - 05:57 PM) IBTheme is up and running thanks to Tier III
@  doctorsexy : (02 July 2015 - 02:12 AM) there no messing about with these updated one a day so far nearly this week
@  pete : (02 July 2015 - 01:25 AM) wow now tier III not good must be major issues having Wotsit
@  Wotsit : (01 July 2015 - 07:01 PM) oh and just in case nobody told you - 4.0.9.2 is out
@  Wotsit : (01 July 2015 - 05:46 PM) We're now on Tier III (Advanced Development)
@  Wotsit : (01 July 2015 - 05:45 AM) Unfortunately we can't do anything until Tier II have looked at it. Once it's working on 4.0.8.1 then I'll try upgrading to 4.0.9.1.
@  nylyon : (30 June 2015 - 08:48 PM) I'm running 4.0.9.1 without issue. Looking forward to IBTheme restart and hopefully some porting of the skins to themes!
@  Wotsit : (30 June 2015 - 02:32 PM) oh and 4.0.9.1 is out if anyone's interested :)
@  Wotsit : (30 June 2015 - 02:31 PM) Still waiting :(
@  doctorsexy : (29 June 2015 - 01:40 PM) ive joined the club....im having fun and games with it now
@  Wotsit : (29 June 2015 - 09:27 AM) Our ticket has been referred to Tier II so am only going to do the test site
@  doctorsexy : (29 June 2015 - 06:26 AM) 409 is out
@  doctorsexy : (29 June 2015 - 02:51 AM) Sounds good
@  Wotsit : (28 June 2015 - 04:04 PM) No, nor did I with starting from scratch - just updating I have problems with. Trouble is it's a different problem each time.
@  doctorsexy : (28 June 2015 - 01:51 PM) funny i havent had a problem with it , but i started from scratch
@  Wotsit : (28 June 2015 - 11:28 AM) Every upgrade I've done so far results in different things. Only one was partially my fault for not noticing that their .htaccess didn't have a preceding dot
@  legion : (28 June 2015 - 07:39 AM) Wotsit and Sherri if you need a hand with anything let me know
@  legion : (28 June 2015 - 07:38 AM) WOW glad I have not made that switch to 4.0 yet :(
@  Wotsit : (28 June 2015 - 02:15 AM) Here we go again - ticket submitted. It's telling me I'm using a 3rd party theme when it's theirs :(

Community Status Updates


There are no status updates to display